Wednesday, 6 April 2011

Wanita Sukar Ditipu


Ibarat pengesan radar bergerak, otak wanita dikatakan mampu untuk menyatukan setiap kata-kata yang diucapkan dengan kesesuaian bahasa tubuh. Jadi, mereka boleh merasai sekiranya seseorang itu sedang bercakap bohong atau sebaliknya.
Info ni dipetik daripada majalah KELUARGA, isu Mac 2009.

Agaknya betul la kot.
Sebab masa kecik-kecik dulu selalu sangat kantoi dengan mak.
Asal balik sekolah lambat, tahuuuu je mana kita pergi.
Biasanya, kalau tak ke rumah kawan layan game, mesti tengah overtime main bola..heh..

*foto - achoerz*

6 comments:

Rahmad said...

singgah jalan2 kat sni..

Belalang Hijau said...

betul tu...
wannita mmg boleh mengesan sesuatu perubahan pada seseorang lagi2 pasangannya...

sebab tu la laki klu kawen lain nak sorok mcm mn pun, sure wife dia leh kesan...

hee

Novelgurl said...

Sebab lelaki aktiviti die asyik same je kot..hoho

saya_arief said...

haha,wanita sememangnya hebat.
:D

Zaidah said...

oleh itu jangan sesekali menipu wanita...klu suami nak kawin lagipun wanita dapat tahu...hehehe

Tasha said...

hebat juga perempuan ni ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...